Zakelijke zonwering

Kunnen wij u helpen?

Persoonlijk advies Meer informatie Stuur ons een e-mail

Brandwerende rolluiken

We hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het monteren van brandwerende rolluiken. Het goed functioneren van een brandwerend rolluik wordt al bepaald bij het inmeten. Brandwerende rolluiken zijn onmisbaar voor het compartimenteren van een gebouw. Zodra er brand is, sluit het brandwerende rolluik zich automatisch.

Als er speciale voorzieningen nodig zijn wordt, in overleg, bepaald wie welke voorzieningen treft, zodat deze voorzieningen aanwezig zijn op het moment van de montage. Ditzelfde geldt voor eventuele extra profielen. De ondergrond, waarop de geleiders en eventueel de kast worden gemonteerd, bekijken wij zorgvuldig. Zodat we gebruik maken van de juiste brandwerende bevestigingsmaterialen. Ook leveren wij de benodigde stuurkasten en andere elementen om uw rolluik te laten functioneren zoals u voor ogen heeft. Het aansluiten van de brandwerende rolluiken laten wij doen door gecertificeerde installatiebedrijven. Dit kan natuurlijk ook uw eigen installateur zijn.

De brandwerende rolluiken die wij leveren, zijn door TNO getest en gecertificeerd volgens de laatste norm NEN 6069 2001. De bevindingen van TNO zijn vastgelegd in rapportnummer 2003-CVB-R0123. De brandwerendheid bedraagt 147 minuten.

Heeft u interesse in zonwering of raamdecoratie voor uw onderneming, of wilt u meer weten?

We staan u graag persoonlijk te woord. Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen:

Ik wil persoonlijk advies Ik wil meer informatie Ik heb een vraag